Kleed je bikini of badpak af met strand accessoires 2019

Vorige Artikel 25 van 33 Volgende

Ga je in 2019 naar Ibiza of een ander zonnig eiland? Bijvoorbeeld met vriendinnen of een moeder en dochter vakantie? Op het strand of aan het zwembad wil je er natuurlijk tip top uitzien. Naast een leuke nieuwe bikini of een hip nieuw badpak maak je zwemkleding dit jaar af met een rieten strandtas, een rond strand strandlaken en een gaaf enkelbandje.

 

Rieten strandtas

Een strandtas is een échte musthave! Je kunt hem volstoppen met je zonnebrandcrème, een leuk tijdschrift en je zonnebril. De rieten strandtassen zijn dit jaar helemaal ontrend. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met rits! Ze kunnen prima tegen het zand op het strand en zien er ook nog eens helemaal af uit. Dus zet dat strandbedje maar klaar, want het is tijd voor me-time met  een heerlijk tijdschrift.

 

Rond strandlaken

Een rond strandlaken is perfect als je naar een beachclub gaat. Jij en je ronde handdoek zullen meteen opvallen. En hoe ideaal is het als je je handdoek niet hoeft te draaien als de zon wegdraait? Onze ronde strandlakens hebben een leuke print en zijn hierdoor makkelijk te herkennen. Ze zijn te verkrijgen met een leuke ananasprintpapegaaienprinttoekanprint of met mooie grote bladeren erop.

 

Enkelbandje

Een enkelbandje heeft meteen een leuke summervibe. Leuk met schelpjes of met bedels. Dit jaar mogen je enkel extra opvallen met een opvallend enkelbandje. Of meerdere enkelbandjes bij elkaar. Combineren kan eindeloos.

 

Haarbandje

Niets zo vervelend als losse haren op het strand. Met een leuk haarbandje kun je ook in 2019 weer heerlijk je haren uit het gezicht houden. Bijvoorbeeld een blauwe met witte streepjes  of een witte met kleine zwarte stippen.

© 2018 - 2023 Marody | sitemap | rss