Passen gouden of zilveren sieraden het beste bij mij?

Vorige Artikel 14 van 36 Volgende

Heb je jezelf wel eens afgevraagd of je meer een goud of een zilvertype bent? Want wat staat nu eigenlijk beter bij je?  Het antwoord op deze vraag vind je in dit blog met de zilver of goud test!

 

Optie 1: Kleur van je haren en ogen

Kijk eerst eens in de spiegel en kijk naar de kleur van je haren en je ogen. Bij het bepalen van de mooiste sieraden kleur gaat het over de ondertoon van je huid. Deze kan warm of koel zijn. Als je bruine ogen en bruine of rode haren dan past meestal goud het beste bij je. Heb je askleurige en/of blonde haren en blauwe of groene ogen dan past meestal zilver het beste bij je.

Maar let op: heb je blonde haren, maar een donkere inkijk. Oftewel geblondeerd haar, dan staan gouden sieraden je beter.

Optie 2: eenvoudige test

Er is een makkelijke test om te bepalen of je een warme of koele ondertoon hebt. Hiervoor kijk je naar de aderen in je pols.

  • Zijn ze groen, dan ben je een warm type en heeft je huid een gele ondertoon. De kleur voor jou is dan goud.
  • Zijn ze blauw dan ben je een koel type en dan heeft je huid een roze ondertoon. Jouw kleur is zilver!

Optie 3: kleuren test

Vind je het lastig om te zien of je groene of blauwe aderen hebt dan kun je ook met je kleding aan de gang. Pak dan een rood en een blauwkleurig item uit je kledingkast. Ga voor de spiegel staan en houd het rode kledingstuk voor je gezicht. Pak vervolgens het blauwe kledingstuk voor je gezicht. Welke kleur staat het beste bij je?

  • Rood past het beste bij mijn gezicht; je hebt een warme ondertoon en goud past het beste.
  • Blauw past het beste bij mijn gezicht; je hebt een koele ondertoon en zilver past het beste.

 

Ik ben een zilvertype

Is zilver jouw kleur, dan heb je dus een koele ondertoon van je huid. Dit betekent niet dat je een geen warme persoonlijkheid hebt. Maar van jou hoeft het waarschijnlijk niet zo opvallend en uitgesproken. Ben je geïnspireerd door dit blog bekijk hier de zilveren sieraden van Marody

 

Ik ben een goudtype

Draag jij het liefste goud, dan heb je waarschijnlijk een uitgesproken smaak. Je vind het leuk om op te vallen en dat kan natuurlijk perfect met gouden sieraden. Ben je geïnspireerd door dit blog bekijk hier de gouden sieraden van Marody

© 2018 - 2022 Marody | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel