Schelpentrend 2020.

Vorige Artikel 13 van 33 Volgende

Schelpen Trend!

Schelpen zie je nog steeds veel voorbij komen. Niet alleen aan oorbellen maar ook armbanden met schelpjes, ketting met een schelp, enkelbandjes met schelpjes en niet te vergeten de haarspelden met schelpen. Wij begrijpen deze trend wel want schelpjes passen overal bij. Je hebt in no-time een beachlook gecreeerd met behulp van sieraden met schelpen of haaraccessoires met schelpen. 

Sieraden met schelpjes

Wij hebben een grote keuze aan sieraden met schelpen. Zoals bijvoorbeeld ringen. We bijvoorbeels ringen met crowieschelp. Deze ring geeft je meteen een bohemian look. We hebben de ring met cowrie schelp in het zilver en ook in het goud.

Zilveren ring met cowrieschelpGouden ring met cowrie schelp

Oorbellen met Schelp

Oorringen met schelpen zijn er in het goud en zilver. Wij hebben ook oorknopjes met schelpen en Satement oorbellen met schelp. Wat past er het best bij jou? Hou je maar van subtiel of opvallend?

Oorknopje met schelpStatement Oorbellen met SchelpOorring met schelpjes

 

Ketting met Schelp

Er zijn verschillende kettingen met schelpen. We hebben ook kettingen met schelpjes en een leuke zeester eraan. Je kunt deze kettingen goed combineren met een van onze armbanden of ringen. 

Gouden ketting cowrie schelpZilveren ketting schelpGouden ketting schelp & zeester

 

Enkelbandjes met schelpjes

De trend van 2020 is toch wel het enkelbandje, en zeker het enkelbandje met schelpjes. Hieronder vind je drie verschillende voorbeelden van enkelbandjes met een of meerdere schelpjes

Enkelbandje Schelp ZilverEnkelbandje met schelpen en kraaltjesEnkelbandje Roze met Schelpen en Flamingo

Armbanden met Schelp

Armbanden in verschillende kleuren met een leuke schelp eraan, wat zijn de prachtig. Met deze armbanden creeër je snel een armparty en heb je ook meteen een beachlook. Je kunt de armbanden ook los dragen zodat deze wat meer opvalt.

Armband met schelp en blauwe kralenArmband met Schelpje Zwart

Haaraccessoires met Schelpen.

Fleur je kapsel op met onze mooie haarspelden met leuke schelpen.

Haarspelden met schelpjesHaarspelden met grote schelpenHaarspel met schelpen

 

 

 

 

 

© 2018 - 2023 Marody | sitemap | rss