Clip Oorbellen weer helemaal ontrend

Vorige Artikel 6 van 33 Volgende

Clip Oorbellen weer helemaal ontrend

 

Clip Oorbellen - Oorclips

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen: clip oorbellen. Oorclips zijn ideaal voor mensen die geen gaatjes hebben of waarvan de gaatje dicht gegroei zijn, en toch leuke oorbellen willen dragen. Oorclips zijn niet makkelijk te vinden en trendy clip oorbellen al helemaal niet. Wij hebben inmiddels een breed scala aan clip oorbellen, van basic clipoorbellen tot aan statement clipoorbellen. Voor iedereen hebben we iets wat past.

Basic Clip Oorbellen

Basic oorclips zijn ideaal om dagelijks te dragen. Dit zijn niet te grote en zware clip oorbellen. Ze zijn tijdloos en we hebben uiteraard zilveren clip oorbellen en gouden clip oorbellen

Clip Oorbellen Bloks - Verkrijgbaar in het goud en zilver

Zilveren ClipOorbellen Bloks

Clip Oorbellen Rounds - Verkrijgbaar in het goud en Zilver

Clip Oorbellen Rounds

 

Statement Clip Oorbellen

Heb je geen gaatjes maar wil je toch mooie opvallende statment oorbellen dragen, dat kan met onze mooie statemet oorclips. Deze oorclips zijn groot en opvallend. Heb je gaatjes dan kun je deze oorbellen natuurlijk ook dragen.

Clip oorbellen Vintage Ketting Zwart

Statement Clip Oorbellen Vintage Ketting Zwart

Clip Oorbellen Blauwe Steen

Statement Clip Oorbellen Blauwe Steen

Clip on oorbellen hebben meestal een clipje aan de achterkant maar soms kun je ze ook verstellen naar je eigen voorkeur.  Gaatjes heb je niet nodig. De clip oorbellen zijn daardoor erg makkelijk te dragen. Clip on oorbellen zien er altijd goed uit of je nu ja haren los, op een staart of in een knot hebt. Je hebt geen gaatjes meer nodig om mooie oorbellen te dragen. 

Het voordeel van het dragen van clipoorbellen is dat je oorlellen niet gaan "uitrekken" als je zwaardere oorbellen draagt omdat het gewicht beter verdeeld wordt. Clipoorbellen zijn ook gewoon te dragen als je gaatjes hebt. Je kunt de clip van de clipoorbel over het gaatje plaatsen en niemand ziet het verschil.

 

© 2018 - 2022 Marody | sitemap | rss