Sorteer op
 • Headband Flowers
  Headband Flowers

  Haarbanden zijn helemaal hot dit seizoen.De haarband is donkerblauw met bloemenprint.

  € 6,95
 • Stoffen Haarband Flamingo Blue
  Stoffen Haarband Flamingo Blue

  Haarbanden zijn helemaal hot dit seizoen. Deze haarband is blauw en heeft een flamingo-print voor een mooie zomerse look!

  € 6,95
 • Headband Flamingo White
  Headband Flamingo White

  Haarbanden zijn helemaal hot dit seizoen. Deze haarband is wit en heeft een flamingo-print voor een mooie zomerse look!

  € 6,95
 • Headband Flamingo Pink
  Headband Flamingo Pink

  Haarbanden zijn helemaal hot dit seizoen. Deze haarband is roze en heeft een flamingo-print voor een mooie zomerse look!

  € 6,95
 • Headband Dots Black-White
  Headband Dots Black-White

  Haarbanden zijn helemaal hot dit seizoen. Deze haarband is zwart met witte stippen.

  € 6,95
 • Headband Mixed Green
  Headband Mixed Green

  Haarbanden zijn helemaal hot dit seizoen. Deze haarband is fuchsia roze en heeft een fleurige bloemenprint voor een mooie zomerse look!

  € 6,95
 • Headband Mixed Blue
  Headband Mixed Blue

  Haarbanden zijn helemaal hot dit seizoen. Deze haarband is wit met een donkerblauwe print.

  € 6,95
Sorteer op

Haarbanden

Haarbanden 2019

Haarbanden zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. Ze bestaan in verschillende soorten. Haarbanden met dierenprint, haarbanden met bloemenprint of haarbanden in een kleur. Het is ook niet gek dat haarbanden helemaal on trend zijn want ze zijn ook heel leuk! Je maakt er in een handomdraai een super toffe look mee, en het is ook perfect bij een bad hair day. Ze kunnen bij lang en kort haar. Je kunt je haar los dragen, of in een top knot. Een dierenprint haarband is makkelijk te combineren met welk kapsel dan ook. Haarbanden zijn ook ideaal in de zomer. 

Haarbanden met dierenprint.

On trend: een dierenprint haarband! Al enige tijd worden al tijden gespot met een dierenprint haarband of een andere print. Instagram staat er vol mee. Haarbanden zijn een echte musthave! 

Haarbanden met prints

Naast haarbanden met dierenprints hebben we ook leuke haarbanden met bijvoorbeeld een bloemen of een haardband met stippen.

Haarbanden online kopen

Wij hebben diverse haarbanden die je online kunt kopen. Dat gaat heel makkelijk en snel. Stop je favoriete haarbanden of haarclips, in de winkelmand en druk op bestellen. Vul je gegevens in zodat wij weten waar jouw haarbanden of haarclips naartoe moet en laat hem thuis bezorgen. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Mastercard en Visa.

© 2018 - 2022 Marody | sitemap | rss