Retourneren

Omruilen of retourneren

Wij verwerken iedere bestelling zodat jij kunt stralen met jouw nieuwe product. Ben je dan toch niet tevreden over ons product. Of is het beschadigd of onjuist afgeleverd? Dan is het mogelijk om het te ruilen of te retourneren.

Omruilen of retourmelden kan binnen 14 dagen na ontvangst van je product. Meld je retour aan via info@marody.nl. Na je retourmelding heb je opnieuw 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen. Het product mag niet gebruikt zijn en dient nog verkoopbaar te zijn. Het product moet compleet zijn. 

Meld je retourzending altijd eerst via een mail naar info@marody.nl o.v.v. je ordernummer. Heb je een aankoop beschadigd ontvangen voeg dan een foto toe.

Verpak het artikel netjes  - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele verpakking. Plak of schrijf niet op de originele verpakking, maar plaats het verpakte artikel in een nette en stevige verpakking. Vul het retourformulier in en voeg het bij je pakketje. Stuur het voldoende gefrankeerd via een PostNL punt naar Marody.

Zodra we je retour hebben ontvangen, sturen we het nieuwe artikel naar je toe of maken zo snel mogelijk de tegenbetaling in orde.

>> Vul dit formulier in voor omruilen of retourneren en voeg het toe aan je retourpakketje.

Handig om te weten:

  • Alleen onbeschadigde en ongedragen artikelen worden in behandeling genomen.
  • Uitgesloten van het retourrecht zijn oorbellen, ook clip oorbellen, dit om hygiënische redenen. Oorbellen mogen alleen geruild worden als het sealzakje onaangebroken is.
  • Buiten de bedenktijd wordt de retour niet in behandeling genomen.
  • Een retour wordt alleen in behandeling genomen met retourformulier.
  • ​De kosten en het risico van de verzending van de retour komt voor jouw rekening.
  • Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee u de aankoop heeft voldaan.
  • Je dient als klant zelf de verzendkosten van de retour te vergoeden. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor deze verzending. Pakketten met een postzegel komen niet altijd aan. Het is daarom aan te raden met Track&Trace je pakje te versturen. Bewaar deze code goed totdat jouw retour is verwerkt zodat je de status van jouw pakket altijd kunt inzien mocht er iets mis gaan. Retourzendingen die niet zijn aangekomen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

 

 

┬ę 2018 - 2022 Marody | sitemap | rss