Sorteer op
 • Geboortebloem ketting Januari Zilver
  Geboortebloem ketting Januari Zilver

  Dit zilveren kettinkje van roestvrij staal is precies wat je zoekt als je op zoek bent naar iets speciaals om elke dag te dragen. Met zijn simpele en tijdloze design, is deze ketting altijd een goede keuze.

  De betekenis van de…

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Januari Goud
  Geboortebloem ketting Januari Goud

  Dit gouden kettinkje van roestvrij staal is precies wat je zoekt als je op zoek bent naar iets speciaals om elke dag te dragen. Met zijn simpele en tijdloze design, is deze ketting altijd een goede keuze.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Februari Goud
  Geboortebloem ketting Februari Goud

  Ben jij op zoek naar iets speciaals om elke dag te dragen? Dan is deze goudkleurige ketting van roestvrij staal precies wat je nodig hebt. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat deze ketting altijd een goede keuze is.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Februari Zilver
  Geboortebloem ketting Februari Zilver

  Ben jij op zoek naar iets subtiels en elegant? Dan is deze zilveren ketting van roestvrij staal precies wat je nodig hebt. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat deze ketting altijd een goede keuze is.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Maart Goud
  Geboortebloem ketting Maart Goud

  Op zoek naar een stijlvol en opvallend sieraad? Dan is deze gouden ketting met narcis bedel precies wat je nodig hebt. De ronde bloemvormige bedel, die is vervaardigd uit goud, geeft deze ketting een elegante en verfijnde uitstral

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Maart Zilver
  Geboortebloem ketting Maart Zilver

  Op zoek naar een stijlvolle en subtiele toevoeging aan je look? Dan is deze zilveren ketting met narcis bedel precies wat je nodig hebt. De ronde bloemvormige bedel, die is vervaardigd uit stainless steel met een zilveren afwerkin

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting April Goud
  Geboortebloem ketting April Goud

  Op zoek naar een prachtige en stijlvolle ketting die bij je persoonlijkheid past? Kijk dan eens naar onze gouden ketting met madelief bedel. Gemaakt van duurzaam goud, is deze ketting vervaardigd met precisie en aandacht voor deta

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting April Zilver
  Geboortebloem ketting April Zilver

  Op zoek naar een prachtige en stijlvolle ketting die bij je persoonlijkheid past? Kijk dan eens naar onze zilveren ketting met madelief bedel. Gemaakt van stainless steel, is deze ketting vervaardigd met precisie en aandacht.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Mei Goud
  Geboortebloem ketting Mei Goud

  Onze stijlvolle gouden geboortebloem ketting mei is het perfecte accessoire voor iemand die geboren is in deze maand. De ketting is gemaakt van duurzaam stainless steel en beschikt over een opvallende ronde bedel in de kleur goud,

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Mei Zilver
  Geboortebloem ketting Mei Zilver

  Onze stijlvolle zilveren geboortebloem ketting mei is het perfecte accessoire voor iemand die geboren is in deze maand. De ketting is gemaakt van duurzaam stainless steel en beschikt over een opvallende ronde bedel in de kleur gou

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Juni Goud
  Geboortebloem ketting Juni Goud

  Onze geboortebloem ketting juni in goud is de perfecte manier om je persoonlijkheid uit te drukken! Deze ketting is vervaardigd uit sterk goudkleurig stainless steel en bevat een ronde bedel met de beeldschone bloem van juni, de r

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Juni Zilver
  Geboortebloem ketting Juni Zilver

  Deze keer bieden we een prachtige zilveren geboortebloem ketting aan voor degene die geboren is in juni! De bedel is een schitterende roos, de koningin onder de bloemen.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Juli Goud
  Geboortebloem ketting Juli Goud

  Heb je zin in een nieuwe, elegante accessoire voor jouw garderobe? Overweeg dan deze geboortebloem ketting juli in de kleur goud, gemaakt van duurzaam stainless steel. De opvallende bedel is een waterlelie, de bloem die symbool st

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Juli Zilver
  Geboortebloem ketting Juli Zilver

  Deze prachtige geboortebloem ketting van juli in de kleur zilver is een echte blikvanger. De ketting is vervaardigd uit duurzaam stainless steel en bevat een ronde bedel met de geboortebloem van juli: de waterlelie.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Augustus Goud
  Geboortebloem ketting Augustus Goud

  Deze prachtige geboortebloem ketting van augustus in de kleur goud is een echte blikvanger! Het is gemaakt van duurzaam stainless steel en de bedel is een schitterende klaproos.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Augustus Zilver
  Geboortebloem ketting Augustus Zilver

  Deze prachtige geboortebloem ketting van augustus in de kleur goud is een echte blikvanger! Het is gemaakt van duurzaam stainless steel en de bedel is een schitterende klaproos.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting September Goud
  Geboortebloem ketting September Goud

  Deze prachtige geboortebloem ketting in de kleur goud is de perfecte manier om de speciale band met de maand september te vieren. De ketting is gemaakt van duurzaam en roestvrij stainless steel en is voorzien van de bloem die repr

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting September Zilver
  Geboortebloem ketting September Zilver

  Onze geboortebloem ketting september in zilver is een prachtige en elegante sieraad voor iemand die in september is geboren. Het centrale element van de ketting is een bloem, de aster, die bekend staat om haar volle, ronde bloembl

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Oktober Goud
  Geboortebloem ketting Oktober Goud

  De Geboortebloem Ketting Oktober in de kleur goud is de perfecte manier om jouw unieke persoonlijkheid en stijl te tonen.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting Oktober Zilver
  Geboortebloem ketting Oktober Zilver

  De Geboortebloem Ketting Oktober in de kleur zilver is de perfecte manier om jouw unieke persoonlijkheid en stijl te tonen. Met de opvallende zilveren kleur en de prachtige goudsbloem, symboliseert deze ketting kracht, vastberaden

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting November Goud
  Geboortebloem ketting November Goud

  Deze prachtige geboortebloem ketting van november, is een onmisbare accessoire voor degene die geboren zijn in deze maand. Gemaakt van hoogwaardig stainless steel en met een warme gouden kleur, benadrukt deze ketting de elegantie

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting November Zilver
  Geboortebloem ketting November Zilver

  Met trots presenteren we onze geboortebloem ketting november in de kleur zilver, met de symbolische bloem Chrysant. De Chrysant is een prachtige bloem die bekend staat om haar opvallende kleuren en vormen.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting December Goud
  Geboortebloem ketting December Goud

  Deze prachtige geboortebloem ketting voor december is vervaardigd van stainless steel en heeft een verfijnde gouden kleur. De centrale bloem van de ketting is een hulst, een symbolische bloem voor deze tijd van het jaar.

  € 14,99
 • Geboortebloem ketting December Zilver
  Geboortebloem ketting December Zilver

  Deze prachtige geboortebloem ketting voor december is vervaardigd van stainless steel en heeft een verfijnde zilveren kleur. De centrale bloem van de ketting is een hulst, een symbolische bloem voor deze tijd van het jaar.

  € 14,99

Geboortebloem ketting

Ontdek de perfecte geboortebloemketting: Een symbolisch en stijlvol sieraad".

Ben je op zoek naar een uniek en betekenisvol sieraad dat je geboortemaand perfect weergeeft? Zoek dan niet verder dan de prachtige collectie geboortebloemkettingen. Deze symbolische en stijlvolle kettingen zijn niet alleen een prachtig accessoire, maar hebben ook een diepe betekenis. Elke bloem is zorgvuldig uitgekozen om overeen te komen met een specifieke maand en heeft zijn eigen speciale betekenis en symboliek. Of je nu je eigen geboortemaand wilt vieren of een geliefde wilt verrassen met een attent cadeau, deze kettingen zijn de perfecte keuze. Ontworpen om zowel mooi als persoonlijk te zijn, is de geboortebloemketting een moderne kijk op traditionele geboortestenen. Met zijn delicate ontwerp en ingewikkelde details zal deze ketting zeker een dierbaar aandenken worden dat elke dag of bij speciale gelegenheden gedragen kan worden. Laat de schoonheid en symboliek van je geboortebloem stralen met dit prachtige sieraad.

Sieraden zijn altijd al een populaire keuze geweest als het gaat om gedenkwaardige cadeaus. Ze kunnen een persoonlijke betekenis hebben en worden vaak gekoesterd als aandenken. Geboortebloemkettingen bieden een unieke twist aan dit concept, omdat ze niet alleen mooi zijn, maar ook een symbolische waarde hebben. In deze blogpost zullen we ontdekken wat geboortebloemkettingen zo bijzonder maakt en hoe je de perfecte ketting kunt kiezen die past bij jouw geboortemaand.

De symboliek achter geboortebloemen

Elke maand van het jaar heeft een specifieke bloem die ermee geassocieerd wordt. Deze geboortebloemen hebben vaak een diepgaande betekenis en symboliek die teruggaat tot de oudheid. Bijvoorbeeld, de lelie staat symbool voor zuiverheid en waardigheid, terwijl de roos liefde en passie vertegenwoordigt. Door een ketting te dragen met jouw geboortebloem laat je niet alleen zien welke maand je bent geboren, maar draag je ook de symboliek en betekenis van die bloem met je mee.

Een geboortebloem is een bloem die aan een bepaalde maand van het jaar is toegewezen. Elke bloem heeft zijn eigen symboliek en betekenis. Hieronder vind je een overzicht van de 12 geboortebloemen en hun betekenis:

 • Januari: het Sneeuwvlokje (Betekenis: Reinheid)
 • Februari: het Viooltje (Betekenis: Bescheidenheid)
 • Maart: de Narcis (Betekenis: Schoonheid)
 • April: het Madeliefje (Betekenis: Bescheidenheid)
 • Mei: het Lelietje-van-dalen (Betekenis: Schoonheid)
 • Juni: de Roos (Betekenis: Liefde)
 • Juli: de Waterlelie (Betekenis: Dapperheid)
 • Augustus: de klaproos (Betekenis: Schoonheid)
 • September: de Aster (Betekenis: Waardigheid)
 • Oktober: de Goudsbloem (Betekenis: Geluk)
 • November: de Chrysant (Betekenis: Loyaliteit)
 • December: de Hulst (Betekenis: Vreugde)

Onze kettingen met geboortebloem bedel zijn gemaakt van stainless steel en verkleuren daarmee niet. Elke ketting wordt geleverd met een bijpassende bedel in de vorm van de geboortebloem van de maand. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jezelf of voor iemand anders, onze kettingen zijn unieke sieraden die elke dag kunnen worden gedragen om de betekenis van de geboortebloem te dragen.

Geboortebloemkettingen als betekenisvolle cadeaus

Geboortebloemkettingen zijn niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor je dierbaren. Het geven van een geboortebloemketting als cadeau laat zien dat je aandacht hebt besteed aan de betekenis en symboliek ervan, en dat je echt om de persoon geeft aan wie je het cadeau geeft. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid is, een geboortebloemketting is een attent en betekenisvol cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

Conclusie: vier jouw unieke geboortebloem met een stijlvolle ketting

Een geboortebloemketting is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een betekenisvolle manier om jouw geboortemaand te vieren. Door een ketting te dragen met jouw geboortebloem laat je jouw persoonlijkheid en symboliek stralen. Of je nu de ketting voor jezelf koopt of als cadeau geeft aan een geliefde, een geboortebloemketting is een tijdloos en waardevol sieraad dat zeker gekoesterd zal worden. Kies de perfecte ketting die bij jou past en geniet van de schoonheid en symboliek van jouw geboortebloem.

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss