Sorteer op
 • Kettingriem Parels en Schakels Zilver
  Kettingriem Parels en Schakels Zilver

  Deze prachtige Kettingriem met Parels en Schakels Zilver is een absolute must-have voor elke modebewuste vrouw die op zoek is naar een statement piece om haar outfit compleet te maken. Met twee kettingen boven elkaar en een zilver

  € 14,95
 • Kettingriem Parels en Schakels Goud
  Kettingriem Parels en Schakels Goud

  Deze prachtige Kettingriem met Parels en Schakels Goud is een absolute must-have voor elke modebewuste vrouw die op zoek is naar een statement piece om haar outfit compleet te maken. Met twee kettingen boven elkaar en een goudkleu

  € 14,95
 • -28%

  Riem Zwart/Zilver
  Riem Zwart/Zilver

  Taille Riem Zwart

  Mooie hippe riem welke zowel in de taille kan als door je broek. Deze moie zwart edames riem is een musthave en maakt jouw outfit helemaal af!

  € 17,95 € 12,99
 • -15%

  Zilveren Ketting Riem Laagjes Schelpen
  Zilveren Ketting Riem Laagjes Schelpen

  Zilveren Kettingriem Laagjes met Schelpen
  Deze ketting riem met lagen tovert jouw outfit meteen om naar een trendy look. Ketting riemen EN schelpjes zijn de trend van dit moment.

  € 17,50 € 14,95
 • Losse Ketting voor Riem Goud
  Losse Ketting voor Riem Goud

  Losse Ketting voor Riem goud
  Deze losse ketting voor aan je riem of lusjes van jouw broek tovert jouw outfit meteen om naar een trendy look. Kettingriemen zijn de trend van dit moment.

  € 12,95
 • Kettingriem Ringen Goud
  Kettingriem Ringen Goud

  Gouden Ketting Riem Laagjes
  Deze ketting riem met lagen tovert jouw outfit meteen om naar een trendy look. Ketting riemen zijn de trend van dit moment.

  € 14,95
 • Ketting Riem Laagjes Zilver
  Ketting Riem Laagjes Zilver

  Ketting Riem zilver
  Deze ketting riem met lagen tovert jouw outfit meteen om naar een trendy look. Kettingriemen zijn de trend van dit moment.

  € 12,95

Ketting riem

Kettingenriemen zijn de trend van het moment. Deze zomer zag je ze al veel en dat wrodt deze winter alleen maar meer. Wij snappen deze trend heel goed omdat kettingenriemen jouw outfit helemaal af maken. 

Draag je ketting riem op een jurk.

Je kunt je ketting riem heel goed op een jurk dragen. Als je een jurk in een egale kleur draagt dan kun je er voor kiezen om een kettingriem met lagen te dragen. Deze valt meer op dan een enkele ketting riem. Door de mooie basisketting en de smallere kettinkjes die eraan hangen geef je jouw outfit meteen een speelse maar trendy look. Kies je voor een drukkere jurk dan kan een kettingriem met laagje teveel van het goed zijn en kun je beter de enkele ketting riem dragen zodat je outfit toch net iets extra’s krijgt

Draag je ketting riem op een broek.

De kettingriem kun je natuurlijk ook op een hippe jeans of mooie pantalon dragen. Het ligt er natuurlijk aan voor welke look je wilt gaan. Onze kettingriem met laagjes kun je zelf naar wens hangen en is daarom dus ook makkelijk op je broek of jeans te dragen. Je kunt je kettingriem ook door de lusjes van je broek dragen zodat je de kettinkjes meer laat opvallen. Ga je liever voor een simpelere minder opvallende look dan kun je voor je enkele kettingriem gaan.

Draag je ketting riem op een jumpsuit

De jumpsuit is natuurlijk ook ideaal om een mooie opvallende kettingriem te dragen. Door je riem met kettingen op je jumpsuit te dragen val je meteen op je legt de aandacht meteen op je taille en creëert hiermee een speelse look. Uiteraard kun je op een jumpsuit ook een subtielere enkele kettingriem dragen. Het ligt er natuurlijk aan waar je naartoe gaat.

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss