per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 120 resultaten
  • 1
  • 2

Clip oorbellen 

Wij hebben een leuke collectie clip oorbellen. Deze oorbellen kan iedereen dragen want hiervoor heb je geen gaatjes nodig, je sluit de oorbellen met een clip. Wij hebben clipoorbellen in verschillen kleuren, vormen en lengtes. Clipoorbellen hanger of clipoorbellen met parel. Maak jouw outfit af met een van onze mooie clipoorbellen.

Wat zijn een clipoorbellen?

Een clipoorbel is een een klemmetje die je om je oorlel klemt. De meeste cliporbellen bevatten een klemmetje met een siliconen dopje zodat de clips comfortabel zitten.

Voordeel van clip oorbellen

Het dragen van clipoorbellen heeft meerdere voordelen.

  • Je hebt geen gaatjes nodig om clipoorbellen te kunnen dragen, je klemt de oorclip om je oorlel en je bent klaar om te gaan. 
  • Je oorlellen gaan niet hangen omdat het gewicht van de oorbel beter verdeeld wordt. Daarom zijn clip oorbellen ideaal als je grotere en zwaardere oorbellen draagt.

Oorbellen hangers

Clip oorbellen zijn er in verschillende varianten, van leuke kleine oorbellen, oorbellen hangers tot statements. 

Oorclips online bestellen

Clip oorbellen bestel je bij Marody online. Dat gaat heel makkelijk en snel. Stop je favoriete clipoorbellen in de winkelmand en druk op bestellen. Vul je gegevens in zodat wij weten waar jouw clip oorbellen naartoe moet en laat hem thuis bezorgen. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Mastercard en Visa.

Meerdere oorbellen zonder gaatjes?

Ja dat kan. Heb jij geen gaatjes of wil je een keer een tweede of derde oorbel zonder een gaatje te schieten. Ontdek dan onze clip oorbellen met leuk bedels.

 

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss