Oorbellen inspiratie 3 gaatjes

Home / alle blogs


Heb jij drie gaatjes in je oren en ben je op zoek naar inspiratie voor een leuke earparty? In deze blog hebben we een paar leuke earparty sets voor je samengesteld.

Oorbellen inspiratie 3 gaatjes

Oorbellen Set Goud Ketting Party

Oorbellen voor 3 gaatjes

Earparty Zilver Flowers

Oorbellen 3 op een rij

Earparty Roze Steentjes

Oorbellensets zijn een geweldige manier om je oorbellencollectie te verrijken en je outfit een interessante twist te geven. Als je oren al drie gaatjes hebben, dan zijn er genoeg leuke opties voor oorbellensets om uit te kiezen.

Wat is een earparty?

Een earparty is een combinatie van verschillende oorbellen die samen een harmonieus en stijlvol geheel vormen. Ze worden gedragen in meerdere gaatjes in één of beide oren, wat zorgt voor een feestelijke en unieke look. Een earparty kan bestaan uit een mix van kleine studs, hangers, hoops, en andere soorten oorbellen. Het idee is om een persoonlijke en creatieve combinatie te creëren die perfect aansluit bij jouw stijl.

Een van de leukste manieren om oorbellensets te dragen is door een mix-and-match aan te pakken. Kies bijvoorbeeld een paar oorbellen in verschillende stijlen of kleuren, en draag ze tegelijkertijd. Dit kan een leuke en speelse manier zijn om je oren op te leuken.

Een andere optie is om oorbellensets te kiezen die een bepaald thema hebben, zoals bloemen, edelstenen of dieren. Dit kan een leuke manier zijn om een unieke look te creëren die bij je persoonlijkheid past.

Een andere trend op het gebied van oorbellensets is om oorbellen met meerdere lagen te dragen. Dit kan een mooie manier zijn om je oren op te leuken zonder te veel op te vallen. Kies bijvoorbeeld voor oorbellen met verschillende lagen of hangers, en combineer ze met andere oorbellen om een unieke look te creëren.

Welke stijl je ook kiest, er zijn genoeg leuke opties voor oorbellensets om uit te kiezen. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws om je oren mee te sieren, neem een kijkje bij ons earparty assortiment en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Heb jij 2 gaatjes en wil je 2 oorbellen naast elkaar? Bekijk dan onze inspiratie met 2 oorbellen. Heb jij meer dan 3 gaatjes bekijk dan alle earparty sets.

 

Bijpassende artikelen

 

Sorteer op
 • Earparty Roze Steentjes
  Earparty Roze Steentjes

  Goudkleurige oorbellen set voor als je 3 gaatjes hebt. Met deze set van 3 oorbellen met roze steentjes ben je meteen helemaal klaar. De oorbellen zijn gold plated.

  Je ontvangt 3 paar oorbellen (dus voor allebei de oren).

  € 44,99
 • Earparty Roze en Paarse Steentjes
  Earparty Roze en Paarse Steentjes

  Goudkleurige oorbellen set voor als je 3 gaatjes hebt. Met deze set van 3 oorbellen met roze en paarse steentjes ben je meteen helemaal klaar. De oorbellen zijn gold plated.

  € 44,99
 • Earparty Goud Bloem
  Earparty Goud Bloem

  Goudkleurige oorbellen set voor als je 3 gaatjes hebt. Met deze set van 3 oorbellen met wiite steentjes ben je meteen helemaal klaar. De oorbellen zijn gold plated. De set bevat een oorbel met langwerpige bar, een oorbel met een b

  € 44,99
 • Earparty Zilver Blauwe Steentjes
  Earparty Zilver Blauwe Steentjes

  Oorbellen voor 3 gaatjes
  Set oorbellen voor 3 gaatjes. Deze zilveren oorbellen zijn een setje van 3 oorbellen. Oorring met steentjes, een stud met 3 steentjes en een stud met 1 steentje.

  € 42,99
 • Earparty Goud Zwarte Steentjes
  Earparty Goud Zwarte Steentjes

  Oorbellen voor 3 gaatjes
  Set oorbellen voor 3 gaatjes. Deze gouden oorbellen zijn een setje van 3 oorbellen. Oorring met steentjes, een stud met 3 steentjes en een stud met 1 steentje.

  € 42,99
 • Earparty Goud Parel
  Earparty Goud Parel

  Oorbellen voor 3 gaatjes
  Goudkleurige oorbellen set voor als je 3 gaatjes hebt. Met deze set van 3 oorbellen met wiite steentjes ben je meteen helemaal klaar. De oorbellen zijn gold plated.

  € 44,99
 • Krijg korting bij 2 sets

  Earparty Goud Black Party
  Earparty Goud Black Party

  Oorbellen voor 2 gaatjes
  Set oorbellen voor 2 gaatjes. Deze gouden oorbellen zijn een setje van 3 oorbellen. Oorring met een trangel met steentjes, een oorringetje met zwart steentjes en een earcuff.

  € 44,99
© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss