Kado voor je beste vriendin

Home / alle blogs


Cadeau voor beste vriendin

Is binnenkort je beste vriendinnetje jarig en vind je het moeilijk om een leuk cadeau te vinden? Een heel herkenbaar probleem! Daarom hebben wij de leukste bestie kettingen en armbanden voor je op een rijtje gezet.

Ketting voor je beste vriendin.

Wil je jouw vriendin een speciaal kado geven dan hebben wij een aantal leuke artikelen voor.

  1. Zijn jullie échte levensgenieters? Hoe leuk is dan de zilveren vriendinnen ketting Enjoy Life met ieder een deel van een rondje met de tekst Enjoy Life.
  2. Ook voor de meisjes vriendinnen onder ons hebben we de Vriendinnen ketting Girls met ieder een deel van een hartje met de tekst Girl. ♥♥ Dit zijn twee kettingen op een leuke kaart met ieder de helft van de bedel.
  3. Naast deze kettingen hebben we natuurlijk ook gewone zilveren kettingen, bijvoorbeeld vriendinnen ketting "One in a Million" of bekijk de hartjes collectie.

Ketting One in a Million Zilveren Ketting met bedel set Enjoy Life

Armband voor je beste vriendin

Door samen dezelfde armband te dragen passen jullie ook helemaal bij elkaar! Onze vriendinnen armbanden zitten ook op een leuke bijpassend kaart. Net zoals bij de vriendinnen kettingen is de bedel in 2 delen en heeft elke armband een deel van de bedel.

  1. Houd jij ontzettend veel van jou beste vriendin dan is de Zilveren Multilayer Armband Hartje iets voor jullie. Koop dit armbandje 2 keer en draag allebei dezelfde armband. ♥♥
  2. Houden jullie meer van goud en opvallende armbanden? Kies dan voor 2x de Gouden Armband Hart. Lekker robuust en opvallend.
  3. Natuurlijk hebben we ook andere mooie armbanden met een speciale betekenis zoals armband lotus of en van onze armbanden met bedels.

  Gouden Armband Hart

Andere leuke cadeau's voor je (beste) vriendin.

Naast onze leuke kettingen en leuke armbanden hebben we ook mooie oorbellenleuke schoudertassenheuptassen of strandtassen en ook ronde strandlakens. Maak een leuke set met bijvoorbeeld oorbellen ananas en rond strandlaken met ananas. We hebben zoveel leuke mogelijkheden om te combineren zodat je een fantastische kado hebt voor jouw vriendin.

© 2018 - 2023 Marody | sitemap | rss