Verstelbaar

Gouden Ring Steen Geel

Artikelnummer: RI-0030
Artikel 21 van 75
€ 12,95 € 7,99 (inclusief btw)

Ring Goud Gele Steen

Deze prachtige verstelbare gouden ring met steen is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een opvallende sieraad. Deze brede ring is gemaakt van goudkleurig metaal en is voorzien van een gele steen. De steen geeft de ring een opvallend accent en maakt hem een unieke aanvulling op elke sieradencollectie.

De brede ringband is verstelbaar, zodat hij op elke ringmaat past en comfortabel zit. De gouden kleur geeft de ring een luxueuze uitstraling en maakt hem een perfecte keuze voor zowel formele als informele gelegenheden.

De gele steen op de ring is een uniek kenmerk en geeft de ring een opvallende uitstraling. Het is een prachtige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een sieraad met een bijzondere uitstraling. Het geel symboleert vrolijkheid, optimisme en hoop, dus deze ring is perfect voor degenen die willen stralen en positief in het leven staan.

Deze gouden ring met steen is een prachtige aanvulling op elke sieradencollectie en is een perfect cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Of je nu op zoek bent naar een opvallend accessoire voor een speciale gelegenheid of gewoon een prachtige ring voor dagelijks gebruik, deze verstelbare gouden ring met gele steen is een uitstekende keuze.

Bekijk alle gouden ringen.

Kleur
Goud

Materiaal
Roestvrijstaal

Maat
Verstelbaar

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss