Sorteer op
 • Gouden Sterrenbeeld Ketting
  Gouden Sterrenbeeld Ketting

  Sterrenbeeld Ketting
  Mooie subtiele ketting met leuke bedel van jouw sterrenbeeld, personaliseer jouw look met deze prachtige sterrenbeeld ketting.

  € 14,95
 • Zilveren Sterrenbeeld Ketting
  Zilveren Sterrenbeeld Ketting

  Sterrenbeeld Ketting
  Mooie subtiele ketting met leuke bedel van jouw sterrenbeeld, personaliseer jouw look met deze prachtige sterrenbeeld ketting.

  € 14,95

Ketting met sterrenbeeld

Sterrenbeeld kettingen zijn een leuke manier om je persoonlijkheid en astrologische teken te tonen. We hebben gouden kettingen met sterrenbeeld bedel en ook zilveren kettingen met een sterrenbeeld bedel. Deze kettingen zijn ideaal voor een necklace party maar ook super om cadeau te geven. We hebben kettingen voor alle twaalf astrologische tekens, van Ram tot Vissen.

Als je niet zeker weet welk astrologisch teken je bent, hier is een lijst van alle twaalf tekens en de bijbehorende datums:

 • Ram (21 maart - 19 april)
 • Stier (20 april - 20 mei)
 • Tweelingen (21 mei - 20 juni)
 • Kreeft (21 juni - 22 juli)
 • Leeuw (23 juli - 22 augustus)
 • Maagd (23 augustus - 22 september)
 • Weegschaal (23 september - 22 oktober)
 • Schorpioen (23 oktober - 21 november)
 • Boogschutter (22 november - 21 december)
 • Steenbok (22 december - 19 januari)
 • Waterman (20 januari - 18 februari)
 • Vissen (19 februari - 20 maart)

Bekijk ons assortiment sterrenbeeld kettingen om de perfecte ketting voor jouw astrologische teken te vinden. Of je nu houdt van subtiele en klassieke designs of op zoek bent naar iets opvallenders en trendgevoeligs, wij hebben wat je zoekt. Bestel vandaag nog en laat je astrologische teken stralen met een mooie sterrenbeeld ketting.

Karaktereigenschappen per sterrenbeeld

Het is belangrijk om te onthouden dat astrologische tekens niet bepalen wie je bent als persoon, maar dat ze wel bepaalde karaktereigenschappen en tendensen kunnen suggereren. Hier is een overzicht van de karakteristieken van de twaalf astrologische tekens:

Ram (21 maart - 19 april):

Rammen zijn geboren leiders en staan bekend om hun ambitie en doorzettingsvermogen. Ze zijn ook creatief en enthousiast, en houden van uitdagingen en avontuur.

Stier (20 april - 20 mei):

Stieren zijn praktisch en stabiel, en houden ervan om dingen te bouwen en te creëren. Ze zijn ook zorgzaam en loyaal, en hechten waarde aan comfort en veiligheid.

Tweelingen (21 mei - 20 juni):

Tweelingen zijn communicatief en sociaal, en houden ervan om met anderen te praten en te verbinden. Ze zijn ook nieuwsgierig en avontuurlijk, en houden ervan om dingen te leren en te ontdekken.

Kreeft (21 juni - 22 juli):

Kreeften zijn gevoelig en emotioneel, en hechten waarde aan persoonlijke verbindingen en liefde. Ze zijn ook beschermend en zorgzaam, en houden ervan om voor anderen te zorgen.

Leeuw (23 juli - 22 augustus): 

Leeuwen zijn zelfverzekerd en dominant, en houden ervan om in het middelpunt van de aandacht te staan. Ze zijn ook krachtig en leiderschap is belangrijk voor hen.

Maagd (23 augustus - 22 september):

Maagden zijn perfectionistisch en nauwkeurig, en houden ervan om alles tot in de puntjes te regelen. Ze zijn ook verstandig en praktisch, en houden ervan om problemen op te lossen.

Weegschaal (23 september - 22 oktober):

Weegschalen zijn diplomatisch en vreedzaam, en houden ervan om harmonie te behouden. Ze zijn ook loyaal en trouw, en houden ervan om relaties te onderhouden.

Schorpioen (23 oktober - 21 november):

Schorpioenen zijn intens en emotioneel, en houden ervan om diepgaande verbindingen te hebben. Ze zijn ook nieuwsgierig en ontdekkingsdrang, en houden ervan om de waarheid te achterhalen.

Boogschutter (22 november - 21 december):

Boogschutters zijn avontuurlijk en vrijgevochten, en houden ervan om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken. Ze zijn ook optimistisch en enthousiast, en houden ervan om het leven te vieren.

Steenbok (22 december - 19 januari):

Steenbokken zijn hardwerkend en ambitieus, en houden ervan om doelen te stellen en te bereiken. Ze zijn ook praktisch en realistisch, en houden ervan om dingen te organiseren en te plannen.

Waterman (20 januari - 18 februari):

Watermannen zijn origineel en onconventioneel, en houd

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss