Sorteer op

Strass

Strass sieraden

Sieraden met strass zijn de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar iets glanzends en opvallends. Gemaakt van kleine, glinsterende steentjes die op diamanten lijken, zijn sieraden met strass een populaire keuze voor speciale gelegenheden, zoals feesten en trouwerijen.

Er zijn talloze sieraden om uit te kiezen, van oorbellen en halskettingen tot armbanden en ringen. Sommige sieraden met strass hebben alleen strass, terwijl andere gemengd zijn met andere materialen, zoals edelstenen of parels.

Sieraden met strass zijn ook gemakkelijk te combineren met andere sieraden en kledingstukken, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elke sieradencollectie. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen voor een kleur die bij je huid- en haarkleur past.

Als je op zoek bent naar iets glanzends en opvallends, zijn sieraden met strass een geweldige keuze. Ze zullen zeker indruk maken op iedereen die ze ziet en zullen je outfit een glamoureuze touch geven.

Diamanten

Strass zijn kleine, glinsterende steentjes die op diamanten lijken, maar ze zijn niet gemaakt van diamanten. In plaats daarvan zijn ze gemaakt van glas of kunststof, meestal met behulp van een proces dat strassen genoemd wordt.

Strassen is een oude techniek waarbij glas of kunststof wordt geslepen en gepolijst tot kleine, glinsterende steentjes. De steentjes worden vervolgens op sieraden bevestigd met behulp van lijm of andere bevestigingsmethoden.

Hoewel strass niet gemaakt zijn van diamanten, kunnen ze wel een vergelijkbare glans en schittering hebben. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor sieraden die op diamanten lijken maar minder kosten.

Als je op zoek bent naar sieraden met een opvallende, glanzende look, zijn sieraden met strass een geweldige keuze. Ze zijn betaalbaar en gemakkelijk te onderhouden en bieden dezelfde glamoureuze touch als diamanten, maar zonder het hoge prijskaartje.

 

Strass sieraden collectie

Onze strass sieraden collectie biedt een breed scala aan prachtige sieraden met strass om uit te kiezen. Hier zijn enkele van de sieraden die we aanbieden:

  1. Strass oorbellen: van glinsterende studs tot oorbellen met hangende bedels, we hebben een grote selectie oorbellen met strass om uit te kiezen.

  2. Strass halskettingen: van korte, glinsterende kettingen tot lange, opvallende statementkettingen, we hebben iets voor elke smaak.

  3. Strass armbanden: van subtiele armbanden met strass tot opvallende armbanden met grote, glinsterende steentjes, we hebben een breed scala aan armbanden om uit te kiezen.

  4. Strass ringen: van kleine, glinsterende ringen tot opvallende statementringen, we hebben een grote selectie ringen met strass om uit te kiezen.

Al onze sieraden met strass zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen voor een kleur die bij je huid- en haarkleur past. Onze strass sieraden collectie is perfect voor speciale gelegenheden, zoals feesten en trouwerijen, maar ook geweldig om te dragen als je gewoon in de stemming bent om te shinen. Bekijk onze collectie vandaag nog om je favoriete sieraden met strass te vinden.

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss