Hoe draag je een ketting riem?

Home / alle blogs


Ketting riem

Ketting riem is de trend van het moment. Wij snappen deze trend heel goed omdat de ketting riem jouw outfit helemaal afmaakt. Maar hoe kun je een ketting riem dragen en welke looks creëer je met deze hippe riem? Hieronder geven we een aantal voorbeelden van hoe je een ketting riem draagt.

Draag je ketting riem op een jurk.

Je kunt je ketting riem heel goed op een jurk dragen. Afhankelijk van het model jurk kun je de ketting riem in je taille dragen of op je heupen. Als je een jurk in een egale kleur draagt dan kun je er voor kiezen om een ketting riem met lagen te dragen, we hebben een zilveren ketting riem met lagen en een gouden ketting riem met lagen. Deze valt meer op dan een enkele ketting riem. Door de mooie basisketting en de smallere kettinkjes die eraan hangen geef je jouw outfit meteen een speelse maar trendy look. Kies je voor een drukkere jurk dan kan een ketting riem met laagjes teveel van het goede zijn en kun je beter de enkele ketting riem dragen zodat je outfit toch net iets extra’s krijgt.

Draag je ketting riem op een broek.

De ketting riem kun je natuurlijk ook op een hippe jeans, high-waist jeans of broek of mooie pantalon dragen. Het ligt er natuurlijk aan voor welke look je wilt gaan. Onze ketting riem met laagjes kun je zelf naar wens hangen en is daarom dus ook makkelijk op je broek of jeans te dragen. Je kunt je ketting riem ook door de lusjes van je broek dragen zodat je de kettingen meer laat opvallen. Ook kun je de ketting riem hoog in je taille dragen zodat het accent op je taille ligt. Ga je liever voor een simpelere minder opvallende look dan kun je voor je enkele ketting riem gaan. 

Draag je ketting riem op een jumpsuit

De jumpsuit is natuurlijk ook ideaal om een mooie opvallende ketting riem te dragen. Door je riem met kettingen in je taille te dragen val je meteen op je legt de aandacht meteen op je taille en creëert hiermee een speelse look. Uiteraard kun je op een jumpsuit ook een subtielere enkele ketting riem dragen. Het ligt er natuurlijk aan waar je naartoe gaat.

Losse ketting voor riem of tas

Onze losse kettingen kun je los aan je broek draag maar je kunt deze ook heel hip aan je tas maken of je rugzak. We hebben verschillende varianten losse ketting riemen voor aan je broek of tas. 

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss