Geboortebloem ketting September Zilver

Artikelnummer: GBBKZ - 009
Artikel 18 van 24
€ 14,99 (inclusief btw)

Onze geboortebloem ketting september in zilver is een prachtige en elegante sieraad voor iemand die in september is geboren. Het centrale element van de ketting is een bloem, de aster, die bekend staat om haar volle, ronde bloembladen en haar heldere kleur. Het zilver van de ketting vormt een mooi contrast met deze kleurrijke bloem en voegt een extra dimensie toe aan dit prachtige sieraad.

De betekenis van de geboortebloem September

De betekenis van de aster als geboortebloem voor september is net zo uniek als de bloem zelf. Het staat voor waardigheid en verdriet, maar tegelijkertijd ook voor hoop en geloof. Het is een symbool voor de strijd die iemand in september is aangegaan en voor de dromen en verlangens die zij koesteren voor de toekomst.

Onze ketting is gemaakt van duurzaam stainless steel en heeft daardoor een lange levensduur. De ketting zit comfortabel om de hals en is een prachtige aanvulling op elke outfit. Of je nu casual of formeel gekleed gaat, deze ketting is altijd een goede keuze. Al met al is onze geboortebloem ketting september in zilver een uniek en mooi sieraad dat perfect is voor iemand die in september is geboren.

Kleur
Zilver

Lengte bedel
15 mm

Lengte ketting
45 + 5 cm

Te verlengen tot
50 cm

Materiaal ketting
Stainless steel

Materiaal bedel
Stainless steel

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss