Geboortebloem ketting Oktober Goud

Artikelnummer: GBBKG - 010
Artikel 19 van 24
€ 14,99 (inclusief btw)

De Geboortebloem Ketting Oktober in de kleur goud is de perfecte manier om jouw unieke persoonlijkheid en stijl te tonen. Met de opvallende gouden kleur en de prachtige goudsbloem, symboliseert deze ketting kracht, vastberadenheid en een vurig verlangen naar geluk en succes.

De betekenis van de geboortebloem Oktober

De goudsbloem is de geboortebloem voor de maand oktober en wordt al sinds de oudheid geassocieerd met kracht, vastberadenheid en optimisme. Deze bloem staat symbool voor hoop en geluk, en is een aanmoediging om sterk te blijven en door te gaan, ongeacht wat het leven je ook in de weg legt.

De ketting zelf is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en een mooie glans. De gouden kleur is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en zal niet snel vervagen of verkleuren.

Met deze prachtige ketting kun je jouw unieke stijl en persoonlijkheid laten zien, en tegelijkertijd de betekenisvolle symboliek van de goudsbloem dragen. Of je nu een casual of formele gelegenheid hebt, deze ketting zal zeker opvallen en complimenten opleveren.

Kleur
Goud

Lengte bedel
15 mm

Lengte ketting
45 + 5 cm

Te verlengen tot
50 cm

Materiaal ketting
Stainless steel

Materiaal bedel
Stainless steel

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss