Geboortebloem ketting December Goud

Artikelnummer: GBBKG - 012
Artikel 23 van 24
€ 14,99 (inclusief btw)

Deze prachtige geboortebloem ketting voor december is vervaardigd van stainless steel en heeft een verfijnde gouden kleur. De centrale bloem van de ketting is een hulst, een symbolische bloem voor deze tijd van het jaar.

De betekenis van de geboortebloem December

De hulst is bekend om zijn uitzonderlijke schoonheid, zelfs in de koudste wintermaanden. Het staat voor verbetering en verjonging en wordt beschouwd als een symbool van hoop en vreugde. Het dragen van een hulst als geboortebloemketting suggereert dat de drager een nederige en optimistische persoonlijkheid heeft.

De hulst wordt vaak in kerstversieringen en -arrangementen gebruikt en is ook een populaire keuze voor bloemstukken en boeketten tijdens de feestdagen. Als geboortebloemketting voor december is de hulst een prachtige en betekenisvolle keuze voor iemand die in deze maand is geboren.

Met deze verfijnde geboortebloemketting met hulst kun je op een stijlvolle en subtiele manier je geboortemaand en persoonlijkheid uitdrukken. Het is zowel een mooi sieraad als een symbool van hoop en vreugde.

Kleur
Goud

Lengte bedel
15 mm

Lengte ketting
45 + 5 cm

Te verlengen tot
50 cm

Materiaal ketting
Stainless steel

Materiaal bedel
Stainless steel

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss