Sorteer op
Sorteer op

Kinder oorbellen

Van schattige dierenoortjes tot trendy studs, deze kinderoorbellen vallen gegarandeerd in de smaak!

Kindersieraden zijn leuk voor iedereen in het gezin, maar kunnen soms ook duur zijn. Deze betaalbare kinderoorbellen staan ​​elk kind geweldig, hoe jong of oud ook. Kinder oorbellen goud en kinderoorbellen zilver vind je in onze collectie.

Kinder oorbellen goud

Als je op zoek bent naar schattige kinderoorbellen goud, kijk dan eens naar deze schattige oorknopkes. Ze zijn er in verschillende stijlen, dus er is iets voor elk klein meisje.

 

Kinder oorbellen zilver

Kinderen dragen graag zilveren oorbellen, vooral als ze modieus zijn. Met deze kinderoorbellen zilver voelt elk kind zich speciaal. Of ze ze nu wil dragen als een alledaags gebruik of gewoon voor als je naar een feestje gaat. Deze schattige oorbellen zullen zeker de aandacht trekken.

 

Oorbellen voor kind

Als je op zoek bent naar iets anders dan de gebruikelijke bloemen oorknopjes, probeer dan wat kleur toe te voegen met een kleurrijke edelsteen. Je kunt ook een beetje sprankeling toevoegen door strass-steentjes te gebruiken. Of kijk eens naar deze kinderoobellen unicorn.

 

Hartjes

Kinderen zijn dol op harten en bloemen, dus waarom zou je er geen sieraden van maken? Deze schattige kinderoorbellen hartje hebben een hartvorm gemaakt van een felrode steen. Ze zouden een perfect cadeau zijn voor elke gelegenheid.

 

Schattige dieren

Dierenoorbellen zijn een van de leukste accessoires voor kinderen. Of ze nu een paar konijnenoorbellen of een set kattenoorbellen dragen, kinderen zullen het geweldig vinden om met hun favoriete dieren te pronken met deze leuke oorbellen.

© 2018 - 2022 Marody | sitemap | rss