Members krijgen meer

Welkom bij Marody, de perfecte plek voor liefhebbers van sieraden! Als lid van onze gemeenschap kun je genieten van vele voordelen die exclusief zijn voor onze leden. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden als lid en je bent direct klaar om te beginnen.

Een van de grootste voordelen van lidmaatschap is dat je kunt sparen voor geweldige gratis producten en vouchers. Bij elke aankoop die je doet, verdien je punten die je kunt inwisselen voor producten en vouchers voor toekomstige aankopen. Hoe meer je koopt, hoe meer punten je verzamelt en hoe meer je kunt krijgen!

Maar dat is niet alles. Als lid van Marody kun je ook een persoonlijke sieraden wensenlijstje maken. Dit stelt je in staat om de sieraden te vinden die je het meest begeert en ze te bewaren voor later. Of je nu op zoek bent naar een specifiek stuk of gewoon wat inspiratie nodig hebt, je kunt altijd terugkeren naar je wensenlijstje en vinden wat je zoekt.

Members

Word member

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan als lid van Marody en begin te genieten van alle voordelen die we te bieden hebben. Van kortingen en vouchers tot je persoonlijke sieraden wensenlijstje, we hebben alles wat je nodig hebt om je sieradencollectie naar een hoger niveau te tillen. We kijken ernaar uit om je als lid te verwelkomen!

 

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss