Scrunchie

Scrunchies zijn niet meer weg te denken tegenwoordig. Ze bestaan in verschillende soorten. Scrunchies met dierenprint, scrunchies met bloemenprint of scrunchies in een kleur. Het is ook niet gek dat scrunchies helemaal on trend zijn want ze zijn ook heel leuk! Je maakt er in een handomdraai een super toffe look mee, en het is ook perfect bij een bad hair day. Je kunt je haar half vast dragen, of in een top knot. Een dierenprint scrunchie is makkelijk te combineren met welk kapsel dan ook. Scrunchies zijn ook ideaal in de zomer. 

Scrunchie met dierenprint

On trend: een dierenprint scrunchie! Al enige tijd worden al tijden gespot met een dierenprint scrunchie of een andere print. Scrunchie met luipaardprint of met slangenprint zijn on trend! Instagram staat er vol mee. Scrunchies zijn een echte musthave! 

Scrunchie online kopen

Wij hebben diverse scrunchies die je online kunt kopen. Dat gaat heel makkelijk en snel. Stop je favoriete scrunchie in de winkelmand en druk op bestellen. Vul je gegevens in zodat wij weten waar jouw scrunchie naartoe moet en laat hem thuis bezorgen. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Mastercard en Visa.

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss