Sorteer op
 • Zonnebril koord Pink Stones
  Zonnebril koord Pink Stones

  Zonnebrilkoord Roze Steentjes. Zonnebril koord roze steentjes is een een trendy brillen koord voor aan je zonnebril. Dit brillekoord heeft een goudkleurige ketting met leuke roze steentjes. Steel de show met dit zonnebril koord!

  € 12,95
 • Zonnebril koord Zwart
  Zonnebril koord Zwart

  Zonnebril koord Zwart ketting is een een trendy brillen koord voor aan je zonnebril. Dit brillekoord heeft leuke kraaltjes. Een zonnebril koord is niet alleen trendy maar ook super handig.

  € 12,95
 • Zonnebril Koord Bolletjes Goud
  Zonnebril Koord Bolletjes Goud

  Zonnebril koord goud bolletjes is een een trendy brillen koord voor aan je zonnebril. Dit brillenkoord is een goudkleurige ketting met leuke bolletjes. Een zonnebril koord is niet alleen trendy maar ook super handig

  € 12,95
 • Zonnebril Koord Bolletjes Zilver
  Zonnebril Koord Bolletjes Zilver

  Zonnebril koord zilver bolletjes is een een trendy brillen koord voor aan je zonnebril. Dit brillenkoord is een zilverkleurige ketting met leuke bolletjes. Een zonnebril koord is niet alleen trendy maar ook super handig.

  € 12,95
 • Zilveren Zonnebril koord Kleuren
  Zilveren Zonnebril koord Kleuren

  Zonnebril koord Kleuren ketting is een een trendy brillen koord voor aan je zonnebril. Dit zilveren brillekoord heeft leuke glaskraaltjes. Een zonnebril koord is niet alleen trendy maar ook super handig.

  € 12,95
 • Gouden Zonnebril koord Kleuren
  Gouden Zonnebril koord Kleuren

  Zonnebril koord Kleuren ketting is een een trendy brillen koord voor aan je zonnebril. Dit gouden brillekoord heeft leuke glaskraaltjes. Een zonnebril koord is niet alleen trendy maar ook s

  € 12,95
 • Zonnebril Koord Parels
  Zonnebril Koord Parels

  Zonnenbrilkoord Parels
  Zonnebril koord parels is een mooie subtiel zonnebril koord wat net iets extra's geeft. Het is niet alleen een musthave maar een zonnebril koord is ook nog een erg handig!

  € 12,95

Zonnebrilkoordjes

Maak je outfit af met onze leuke brillen koordjes uit de collectie. Marody heeft een ruime collectie van trendy en hippe zonnebril koordjes. Zonnebril koord is ideaal voor naar een festival of een dag strand. Onze hippe zonnebril koordjes hebben we in verschillende kleuren en materialen.

De zonnebrillen koordjes zijn ook leuk om cadeau te geven aan één van je vriendinnen of misschien wel aan je moeder. 

Zonnebril koord online bestellen

Zonnebril koordjes bestel je bij Marody online. Dat gaat heel makkelijk en snel. Stop je favoriete brillenkoord, in de winkelmand en druk op bestellen. Vul je gegevens in zodat wij weten waar jouw zonnebril koord naartoe moet en laat hem thuis bezorgen. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Mastercard en Visa.

Combineren

Combineer je zonnebrillkoord met de leuke armbandenoorbellen, kettingenringen ,enkelbandjes of tassen van Marody. Onze collectie wisselt regelmatig. Zo draag je nooit dezelfde accessoires / sieraden.

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss