Black friday 2023

Hier presenteren we met trots alle geweldige Black Friday-deals die Marody voor het jaar 2023 in petto heeft. Bij Marody doen we ons best om onze klanten de allerbeste aanbiedingen en kortingen te bieden, en dit jaar is geen uitzondering. Elke dag onthullen we een gloednieuwe deal, zodat jij de kans krijgt om te profiteren van fantastische prijsverlagingen op een breed scala aan producten en diensten.

Maar wanneer is Black Friday precies dit jaar?
Zet alvast in je agenda dat Black Friday op vrijdag 24 november 2023 valt. Dit is de dag waarop shoppers over de hele wereld massaal op zoek gaan naar koopjes en buitengewone aanbiedingen. Wat Black Friday nog specialer maakt, is dat onze aanbiedingen niet beperkt blijven tot slechts één dag. Nee, bij Marody kun je genieten van geweldige kortingen die doorgaan tot en met Cyber Monday op 27 november 2023. Dit betekent dat je een heel weekend de tijd hebt om te profiteren van onze onweerstaanbare deals.

Dus, noteer deze data in je agenda en maak je klaar om te winkelen voor de beste Black Friday-aanbiedingen bij Marody. Het is het perfecte moment om cadeautjes te kopen voor je dierbaren, jezelf te trakteren op die langverwachte aankoop, of gewoon wat geld te besparen terwijl je van de feestdagen geniet. Happy shopping!

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss