Trendy Sieraden voor de Herfst van 2023

Home / alle blogs


De bladeren veranderen van kleur, de lucht wordt koeler en we bereiden ons voor op gezellige avonden. Het is duidelijk dat de herfst in aantocht is! En met een nieuw seizoen komt ook een nieuwe gelegenheid om je sieradencollectie aan te passen aan de warme en uitnodigende sfeer van de herfst. In deze blog gaan we dieper in op de sieradentrends voor de herfst van 2023, met een focus op warme kleuren en natuurelementen.

Natuurlijke Edelstenen en Aardetinten

De herfst is het perfecte moment om te kiezen voor sieraden met natuurlijke edelstenen en aardetinten. Denk aan warme smaragd, diepe robijnrood en zachte amberkleuren. Sieraden met stenen zoals citrien, granaat en groene agaat passen prachtig bij de natuurlijke kleuren van het seizoen. Deze edelstenen stralen niet alleen warmte uit, maar geven ook een vleugje mysterie aan je look.

 

Bladmotieven en Natuurelementen

Sieraden geïnspireerd op de natuur zijn een must-have voor de herfst van 2023. Kies voor kettingen, armbanden en oorbellen met bladmotieven, takjes en bloemen. Deze ontwerpen voegen een vleugje organische schoonheid toe aan je outfit en weerspiegelen perfect de prachtige veranderingen die zich buiten voltrekken.

 

Gelaagde Kettingen met Hangers

Gelaagde kettingen blijven ook dit seizoen populair. Ga voor een gelaagde look door kettingen van verschillende lengtes te combineren, elk met hun eigen unieke hanger. Kies voor hangers met symbolische betekenis, zoals een boom van het leven of een zonsondergang, om je herfstlook een diepere betekenis te geven.

 

Warme Metalen: Goud

Goud is de perfecte metalen om de warme en gezellige sfeer van de herfst vast te leggen. Kies voor sieraden in deze metalen, zoals armbanden, ringen en oorbellen, om je look een vleugje glans te geven. Goudtinten passen vooral goed bij de rijke kleuren van de herfstbladeren.

 

 

Statement Oorbellen

Laat je persoonlijkheid schitteren met opvallende statement oorbellen. Kies voor lange, elegante ontwerpen met herfstige kleuren. Deze oorbellen zijn de perfecte manier om je outfit een speelse en feestelijke touch te geven.

 

 

© 2018 - 2024 Marody | sitemap | rss